EeTze versterkt het gemeenschapsgevoel

Door: Mondria Advies, woensdag 22 april 2015

Oprichters Gea en Jaap willen met ‘eeTze’ in IJsselmuiden het gemeenschapsgevoel versterken. In het bijzonder maken zij zich sterk voor mensen die het moeilijk hebben. Sinds oktober 2014 kunnen bewoners van IJsselmuiden, Kampen én omstreken iedere donderdagavond onder het genot van een gratis maaltijd met elkaar in contact komen. Iedereen is welkom in de keuken en huiskamer van ‘eeTze’. Een plek waar iedereen geaccepteerd wordt en zichzelf kan zijn.

Iedereen is welkom in de keuken en huiskamer ‘eeTze’.

De lokale bevolking en ondernemers zijn betrokken bij het project. Met de hulp van vrijwilligers hebben Jaap en Gea hard gewerkt om ‘eeTze’ te realiseren. Ook Mondria Advies heeft een bijdrage geleverd. Op een teamdag zijn diverse klusjes uitgevoerd en er is een plan van aanpak geschreven. Er is inmiddels, mede dankzij het plan van aanpak, subsidie van de gemeente Kampen ontvangen. Met de subsidie is de grote schuur, waarin vroeger de winkel van Jaap en Gea zat, omgebouwd tot huiskamer en keuken.

Er is inmiddels, mede dankzij het plan van aanpak, subsidie van de gemeente Kampen ontvangen.

Iedereen is elke donderdagavond om 18.00 uur van harte welkom om mee te eten bij ‘eeTze’ aan de Burgemeester van Engelenweg 70A in IJsselmuiden.


Help nu door op ‘eeTze’ te stemmen op http://www.onderdijksrun.nl/.