Particuliere zorgondernemers

Een optimaal concept

Het is een prikkelende uitdaging voor de meeste particuliere zorgondernemers: ambitie én marktbehoefte vertalen naar een optimaal woonzorgconcept. Tegelijk moeten particuliere zorgondernemers rekening houden met politieke ontwikkelingen, financiële kaders en een programma van eisen. Afhankelijk van uw situatie bieden wij begeleiding bij de ontwikkeling van diverse woonvormen en zorgconcepten.

Manager, ondernemer of initiatiefnemer? Bekijk ons stappenplan.

Onze ervaring

Het rekeninstrument CIRE is specifiek ontwikkeld om het rendement op de zorgexploitatie inzichtelijk te maken. CIRE brengt diverse financieringsvormen in beeld: intramuraal, volledig pakket thuis (vpt), persoonsgebonden budget (pgb) of arrangementen op maat. De instrumenten van Mondria Advies maken inzichtelijk welk rendement de vastgoed- en zorgexploitatie heeft, én wat de cliënt aan netto inkomen overhoudt.

Wij hebben ervaring met het aanvragen van financiering, projectontwikkeling en het onderbrengen van projecten bij beleggers. We zijn inzetbaar voor specifieke onderdelen, maar ook voor het opzetten van een volledig bedrijfsplan.

Begeleiding

Wij begrijpen dat de opstart van een initiatief voor kleinschalig wonen veel kosten met zich meebrengt, zonder de zekerheid dat het initiatief gerealiseerd gaat worden. Om de advieskosten in de beginfase te beperken, denken we graag met u mee. Neem hiervoor contact op met Cor Nieuwenhuis.