Beleggers en ontwikkelaars

Verandering in het zorglandschap

De zorgvastgoedmarkt is in beweging door de toenemende vergrijzing en de introductie van marktwerking in de zorg. Investeren in zorgvastgoed blijft aantrekkelijk door de grote vernieuwingsopgave in de sector. Ondanks de afbouw binnen de Wlz zal de zorgvraag blijven stijgen. Er is behoefte aan nieuwe woonconcepten die inspelen op scheiden van wonen en zorg, en op de vraag naar flexibele huisvestingsvormen. Daarnaast is veel zorgvastgoed technisch en functioneel verouderd.

Manager, ondernemer of initiatiefnemer? Bekijk ons stappenplan.

Schakel tussen zorg en vastgoed

Mondria Advies treedt al jaren op als de schakel tussen de zorg- en vastgoedsector. Met de brede kennis van beide sectoren en een stevig netwerk ondersteunen wij een groeiende groep ontwikkelaars en beleggers die in nieuw of bestaand zorgvastgoed wil investeren. Door de ontwikkeling en het eigendom van het vastgoed over te dragen aan marktpartijen, kan de zorgorganisatie zich volledig focussen op het verlenen van zorg.

Investeren

Onze expertise en rekeninstrumenten geven het nodige inzicht om verantwoorde investeringen in zorgvastgoed te overwegen. Wij beschikken over benchmarkgegevens die een waardevolle vergelijking opleveren bij de ontwikkeling van nieuwe projecten.