drs. Michiel Mondria

Directeur

In 2000 ben ik Mondria Advies gestart omdat ik¬†na een kleine 10 jaar ervaring merkte dat ik mijn rol als adviseur meer betekenisvol kon invullen, door onafhankelijk en zelfstandig te ondernemen. Samen met de twaalf¬†collega’s van Mondria Advies wil ik verantwoord ondernemen: betrouwbaar zijn, continu√Įteit bieden en maatschappelijk relevant zijn door bijvoorbeeld kwetsbare mensen van geschikte huisvesting te voorzien.

Mondria Advies probeert het onmogelijke mogelijk te maken door vindingrijk te werk te gaan. We zijn enorm gedreven om oplossingen te bedenken. Dat merk je aan de inzet en creativiteit van onze medewerkers, maar ook aan hun loyaliteit en trouw. We lijken vooral¬†‘getallenmensen’, maar soms voelt het alsof we kunstenaars zijn: we rekenen, wikken en wegen en zijn creatief bezig, en uiteindelijk ligt er een haalbare oplossing.¬†Steeds weer zoeken we het beste voor onze opdrachtgevers, en gaan daarbij graag de extra mijl.

Ik studeerde Sociale Geografie aan de Universiteit Utrecht en ben sinds 1991 als adviseur actief op het gebied van huisvesting en exploitatie van vastgoed en financi√ęle, commerci√ęle en beleidsmatige haalbaarheid. Sinds 1993 werk ik als strategisch adviseur in de zorg- en volkshuisvesting. Daarbij ben ik bezig met onder andere huisvestingsprojecten, huisvestingsstrategie, integrale planvorming, exploitatiemodellen en huurconstructies.