Subsidies

Subsidie zorgprojecten

Heeft u wel eens overwogen om subsidie aan te vragen? Er zijn verschillende lokale en landelijke subsidies beschikbaar waar uw organisatie gebruik van kan maken. Wij beschikken over een uitgebreide bibliotheek met meer dan 700 fondsen. Specifiek voor zorgprojecten hebben wij een aanpak beschikbaar die snel laat zien welke fondsen aangeschreven kunnen worden.

  SubsidieCheck

  Met onze SubsidieCheck is snel te beoordelen welke fondsen kansrijk zijn. U kunt viaĀ het bovenstaandeĀ formulier een SubsidieCheck aanvragen. U ontvangtĀ vervolgens een online vragenlijst. NaĀ het invullen van de vragenlijst beoordelen wij of er voor uw project kansrijke fondsen zijn. Vervolgens bespreken wij met u de mogelijkheden voor het indienen van een subsidieaanvraag.

  De ervaring leert dat ook relatief kleine investeringen in aanmerking kunnen komen voor een subsidiebijdrage. Ook grotere bijdragen zijn mogelijk, bijvoorbeeld bij de inrichting van een dorpshuis of gemeenschapsvoorziening.

  Begeleiding subsidieaanvragen

  Wij begeleiden diverse zorgorganisaties bij het indienen van subsidieaanvragen. Wij hebben op dit terrein ruime ervaring met de subsidie zorginfrastructuur, dorpshuizen en maatschappelijk vastgoed. Wanneer u specifieke vragen heeft over subsidietrajecten, kunt u vrijblijvend contact opnemen.


  Benieuwd naar uw mogelijkheden? VoorĀ meer informatie kunt u contact opnemen met Arne Mauritz
  (06 8263 8206) of Otto Meinen (06 2290 0651).