Zorgrekenen gaat naar de beurs

Door: Mondria Advies, maandag 9 april 2018

Innovatieve rekentools

Naar aanleiding van het ā€˜scheiden van wonen en zorgā€™ is Mondria Advies gestart met het ontwikkelen van twee innovatieve rekentools: KlantOnline en ConsulentOnline. Met als doel om zorgvragers inzicht te geven in hun financiĆ«le mogelijkheden en de gevolgen van het (zelfstandig) wonen met zorg. Voor zorgaanbieders zijn deze tools een handig middel om een betaalbaar aanbod van wonen, diensten en zorg te ontwikkelen. Ook helpt het hen in de communicatie naar potentiĆ«le klanten. Deze tools hebben wij samen met Zorgbalans (Haarlem) en Zorgcollectief Zuidwest-Drenthe (Dwingeloo) ontwikkeld.

Zorgrekenen BV

Inmiddels heeft Mondria Advies de ontwikkeling en exploitatie van de rekentools ondergebracht binnenĀ Zorgrekenen BV. Wij gebruiken dit innovatieve platform om onze kennis breder beschikbaar te stellen en om andere web-tools te ontwikkelen.

Meer informatie over Zorgrekenen? Neem contact op met Johannes Zondag (06 ā€“ 1042 0527) of kijk op www.zorgrekenen.nl

Naar de beurs

Op 17, 18 en 19 april staat Zorgrekenen in de Jaarbeurs, op Zorg & ICT. Daar presenteren wij onze innovatieve rekentools. Wij laten daar ook een nieuwe tool zien: CireOnline. Met deze tool is het mogelijk om te draaien aan de knoppen van de zorgexploitatie.