Themadiner 22 januari: terugblik én vervolg

Door: Mondria Advies, woensdag 11 februari 2015

‘Door het scheiden van wonen en zorg ontstaat een nieuwe markt waar voornamelijk particuliere ondernemers op inspringen’

Dit was onze prikkelende stelling en aanleiding van ons goed bezochte themadiner op 22 januari. De conclusie was al snel dat deze ontwikkeling vooral een kans kan zijn. Maar voor de meeste aanbieders wel een nieuwe markt. Een belangrijke vraag is: op welke manier is deze ‘nieuwe markt’ te betreden? Om deze vraag te beantwoorden, organiseren wij twee vervolgsessies.

Bronzen en zilveren zorgconcept

Op basis van een globale inkomensanalyse lijkt de markt voor een ‘zilveren’ zorgconcept te gaan groeien: een groep zorgvragers die te maken heeft met de maximale hoge eigen bijdrage. Kansen om extramurale, kleinschalige initiatieven te gaan ontwikkelen. Maar er lijkt ook voldoende markt voor een ‘bronzen’, extramuraal zorgconcept: gericht op de lagere inkomensklasse.

Vervolg

Heeft u interesse in het deelnemen aan één van de vervolgsessies, een workshop Brons of Zilver? U kunt zich aanmelden via de website of contact opnemen via 038 – 333 65 25. Ook als u meer informatie wilt hebben over deze zorgconcepten, kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons.