Nieuwbouw zorglocatie PGVZ in Kampen

Locatie

Beelden

Mondria Advies werkt met PGVZ, Loostad Vastgoedontwikkeling en de gemeente Kampen aan de ontwikkeling van een zorglocatie in de nieuwe wijk Stationskwartier in Kampen. Inmiddels is de ontwikkelovereenkomst getekend en wordt er gewerkt aan het definitief ontwerp. Na de bouwvakvakantie van 2021 is de start van de bouw gepland. De ingebruikneming staat gepland voor de zomer van 2022.

De zorglocatie komt te liggen in een jonge, bruisende wijk dichtbij station Kampen Zuid en een grote supermarkt. Architect voor het project is Van den Berg Architecten. De locatie zal plaats bieden aan 27 cliënten van PGVZ. Het concept gaat uit van het scheiden van wonen en zorg waarbij de appartementen onder de sociale huurgrens worden verhuurd. Dit maakt het project tot een uitdagend maar ook mooi initiatief.

Mondria Advies is vanaf het begin betrokken geweest bij dit project. Samen met Loostad is het concept voor de locatie ontwikkeld. Daarnaast heeft Mondria Advies de haalbaarheidsstudie uitgevoerd en gesprekken begeleid met financiers en de gemeente.

We kijken uit naar de volgende fase van dit project.