Wilna Petersen-Veltman

Adviseur

Sinds 2018 ben ik met veel plezier werkzaam bij Mondria Advies. Ik vind het uitdagend om als adviseur betrokken te zijn bij diverse vernieuwende zorgprojecten. Hierbij wordt een beroep gedaan op mijn gevoel voor cijfers, het kunnen doorgronden van een complex vraagstuk en mijn kennis en ervaring als financieel- en organisatieadviseur.

Van nature observeer en analyseer ik organisaties zorgvuldig en zie ik altijd kansen en verbetermogelijkheden. Om tot de kern te komen, is het de kunst om te luisteren naar de ander en om de ander te proberen te begrijpen. Deze kunst beoefenen vind ik bijzonder leuk. Ik ga hierbij naast de opdrachtgever staan en word als het ware (mede-)eigenaar van het probleem. In mijn huidige werkomgeving en in de contacten met opdrachtgevers kan ik dit dagelijks in praktijk brengen.

Ik ondersteun opdrachtgevers bij hun verhuur- en vastgoedadministratie, organiseer de kostenbewaking voor renovatie- en nieuwbouwprojecten en ben actief in diverse projecten op het gebied van projectmanagement en advies. Naast adviseur ben ik binnen Mondria Advies ook eindverantwoordelijk voor de financiële administratie.