Subsidie dorpshuis Ruinen

Locatie

Opdrachtgever

Stichting Zorgcollectief Zuidwest Drenthe

www.zzwd.nl

Beelden

Subsidies ’t Neie Punt

Eind 2015 is het Dorpshuis ’t Neie Punt¬†in Ruinen opgeleverd. Het dorpshuis is tot stand gekomen met dank aan de samenwerking tussen Stichting Zorgcollectief Zuidwest Drenthe (ZZWD), corporatie Actium, gemeente De Wolden √©n de dorpsbewoners.

Door de bundeling van ontmoetingsfuncties¬†kan¬†het nieuwe dorpshuis¬†uitgroeien tot een brede voorziening voor¬†het dorp. Er zijn meerdere subsidies aangevraagd en toegekend. Zo is vanuit het Oranje Fonds voor sociale initiatieven vanuit de regeling ‘Ontmoetingsruimtes’ een subsidie verstrekt. Deze subsidie is ingezet voor de vaste inrichting van het restaurant en¬†een podium in de multifunctionele ruimte.

Onze Rol

Namens ZZWD zijn wij als vastgoedadviseur en procesbegeleider gesprekspartner voor¬†alle betrokken partijen geweest. Wij hebben het projectplan opgesteld dat als basis heeft gediend voor de subsidieaanvragen. In dit plan wordt een toelichting gegeven op de invulling, het doel, de (financi√ęle) haalbaarheid van het initiatief en de inpasbaarheid binnen de subsidieregeling.

Subsidiecheck

Met de SubsidieCheck bieden wij een aanpak die snel kansrijke fondsen in beeld brengt voor uw zorgproject.